Tak larat sangat nk menaip, membebel panjang2...Ni je sarapan sy pagi ni...Leh tengok resepi dari sini. Cuma kali ni warna sedikit merah sebab ada cili kering...
itula...time panas2 sedap la...kalau dah sejuk, lain pulak rasanya...sama juga kalau makan ramai2...kalau makan sorg2, ngap 2 ketul dh tak lalu nk makan...
assalam nuni, x kisah mkn apa pun janji dpt bf kan
ReplyDeleteAssalamualaikum nani... wah sedapnya cucur gini.. cicah ngan sos cili.. wah terasa plak kat tekak akak nie kesedapan cucur nie tau..
ReplyDeletePah...mana ikan bilisnyo? He he he...
ReplyDelete- hantar sini sket nani...
ReplyDeletew'salam kak rosaliza..makan 2, 3 ketul dh rasa kenyang. tak tau la kenapa mcm tak lalu nk makan pulak sehari dua ni...
ReplyDeletewaalaikumussalam kak diana..nani letak cili kering terus. makan gitu aje. mcm tak larat betol nk cicah2 dh. hish...serba serbi mcm malas betol skrg ni...
ReplyDeletecheqsue : bilisnya main blend aje..semua hancus...hihih
ReplyDeleteAl : alahai...dh sejuk la...tak best pulak...meh dtg cni la...sy bg yg panas2 lagi. heheh
ReplyDeleterajin benor adeq akak ni...best gak cucur bilis mkn pnas2...
ReplyDeleteitula...time panas2 sedap la...kalau dah sejuk, lain pulak rasanya...sama juga kalau makan ramai2...kalau makan sorg2, ngap 2 ketul dh tak lalu nk makan...
ReplyDeletedah lamanya tak buat cucur...kat rumah ni tengah musim nak makan bingka...kekekek
ReplyDeletekak Q, sy teringin nk makan bingka, tp tak terbuat lagi..
ReplyDelete