kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Thursday, January 19, 2012

Sunset @ Phuket

Assalamualaikum....Selamat sejahtera....

Aiiiishhhh....Tersangatlah sibuk sekarang. Sekolah baru je bukak 3 minggu tapi kerja yang tak pandai habis ni macam dah setengah tahun sekolah bukak...Tak sempat nak update blog, tak sempat nak reply komen, tak sempat nak BW...Tapi, untuk tidak menghampakan kalian semua, nani hidangkan dengan beberapa keping gambar yang nani snap semasa matahari terbenam di Phuket, Thailand baru2 ni...Memang gambar sedikit kabur sebab snap dari atas kereta...Ini saja yang termampu...Layan jela...











tu je dulu setakat ni...selebihnya kemudian la ye...nanti cuti sekolah baru best sikit nak ngadap blog ni...

10 comments:

Nur-nba said...

Cantik gambar2 ni..

Amie said...

Assalam Nani,
banyak yang boleh diceritakan berdasarkan gambar-gambar tu...

Nieza said...

cantik....suka tgk view ni:)

Acik Erna said...

cantik gambar2 tu nani..suka tengok..terima kasih sudi kongsikan disini.

kasihredha said...

cantiknya..
nanti buat le n3 khusus
dan bagi tips kalau nak kesana

Ucu Faridah said...

seronoknya dah sampai ke phuket...mesti syahdu je senja2 tengok pemandangan mcm tu kan nani...

nOOrsha said...

subhanallah cantiknye nani...aritu masa pegi langkawi hb tanye jugak nak masuk phuket x... tp takde paspot..huhuh..syok nani jln2 :)

Along Maklong said...

cantikkkk...
jadilah.. janji dapat jenguk blog nani..

MulutPayau said...

cantiknya...bila agaknya akak nak ke sana....

amy aimi said...

nani....pi phuket naik apa? minat nk tau nie.