kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Tuesday, January 31, 2012

Tak Cukup Sesaat

Assalamualaikum....Selamat pagi! Adeh...Memalam nii membuntang pulak mata ni... Tak tahu lah dah kali ke berapa nani duk ulang dengar lagu ni malam ni... serius, masa kecik2 dulu memang minat gile dengan Kak Ramlah Ram ni... Bila dia nyanyi lagu ni, rasa macam best pulak nak dengar...


24 comments:

Nieza said...

best gak yer lagu ni..haha akak pun tumpang layan gak la..:)

quinnie said...

nuni..ni lagu baru dia tu ke? yg duet tu ek? kita selalu dengar kat radio ipoh ni tapi tak tau tajuk...hahahha

Acik Erna said...

assalam nanie..sibuk ye..lama nani tak update..nani sihat?

Mama Ann said...

Nani..cuba dgr lagu kau kunci cinta ku dlm hati mu..ni lagu lama zaman mama muda2 dulu..mama sgt suka....

Ucu Faridah said...

alamak aiiii...ucu tak perasan pulak lagi ni....

nuwairani ismail said...

hihih...ada jugak yg sama2 nk layan...

nuwairani ismail said...

haah...lagu baru dia...duet dgn sleeq

nuwairani ismail said...

w'salam acik...sibuk sedikit la masuk tahun baru ni...

nuwairani ismail said...

itu memang dh lagu feveret masa kecik2 dulu tu...

nuwairani ismail said...

huhuh...punyelah gelemer lagu ni...

tun_telani said...

akak jenis yg x dgr radio, jd mmg xtau la perkembangan lagu2 skrg. hehe

Hanis MY said...

lawanya dia bertudung.. plg ingat lagu yang dia pakai baju ada love kat dada tu hehe...

CT Delima said...

As'salam Nani

Tapi kan k.ct tetap suka lagu Kau Kunci Cintaku tu..mengamit kenangan mudo2 dulu..hehehe

MulutPayau said...

baru pertama kali dengar...sedap jugak..Tapi laggiiii best dgr lagu 'kau kunci cintaku'....

nOOrsha said...

sedap jugak lagu ni nanie..fefeeling sekejap.ehehehe

Naz / Nadz COSK said...

Nani, kak Naz pun suka juga beberapa lagu Ramlah Ram ni. Antaranya 'Kau kunci cintaku di dalam hatimu.. Dulu masa sekolah menengah, kena raging dgn senior suruh nyanyi lagu kau kunci cintaku tu..Nyanyi sungguh2 tu..Terperasan jap cam ramlah ram..hahahaha

Wani said...

cik nani .. tenggelam timbul berblog sekrang ya ..hihi ..x pe x pe dah faham dah ,,,, minat sungguh dia dgn ramlah ram ya .... kalo bagi kat mak ni ingat sebijik2 lagu haha...

nuwairani ismail said...

nani pon xde radio...tp duk dgr2 kt tmpt lain la..gi shopping mall ke, dlm kete ke...haaa...mcm tu la..

nuwairani ismail said...

kite pon suke tgk dia pakai tudung tu...baju tu sampai sekarang masih ada lagi tu...masa AF mana ntah ada yg pakai baju tu

nuwairani ismail said...

memang tak terlawan la lagu tu...evergreen tu...

nuwairani ismail said...

kikikik....MP pon peminat tegar lagu tu...

nuwairani ismail said...

huhuh....nyempat lagi dia fefeeling...heheh

nuwairani ismail said...

hahahahha! lucuu la kak naz ni...mesti senior laki yg ragging tu... konfiden betol dia nyanyi...heheh

nuwairani ismail said...

sibuk la kak wani...org berkerjaya kan....pastu awal tahun ni mcm2 kene urus...tensen je rasa/...tp nak wat cemana kan...