kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Wednesday, November 2, 2011

Wordless Wednesday part 20 - Happy Birthday, Dear.......

*pinjam gambar dari google
Setiap tahun mesti ingat tanggal 2 november besday mamat sorang ni. kuikuikui...macam lah dia appreciate kalau kite wish dia..huhuh...paling suke tengok tang keningnya yang berombak tu...adehhhhhh! tapi slack sebab ada pakai subang la pulek! ceh!

30 comments:

Yana Shaiful said...

uwaaaaa Nani..my x ada kat sini..epy befday 2u my luv..oppss..

psstt..k.yana pnh 2 x htr surat kat mamat ni dulu tp xbls pun..smpai ati dia kn..pnyalah kita nii ssh payah nk menulis in BI..smpai skg frust lg..sbb tu kawin dgn org lain huhuu..mati aku klu hubby tau hahaaa

azwa ayuni said...

Aku pun minat dio jgok
kalu dia blakon mesti aku tgk crito tu sapa habis
bia crito xbeh pun
tapi xtahu pun hr ni besday dio
mu lg hebat la
haha

Cheq Sue said...

haipp...ape letak gambo gewe kite nih...

Ucu Faridah said...

hahaha.....gelak tak kata apa2...hebat la nani...poster mamat ni ada tampal kat bilik ke...

nuwairani ismail said...

kak yana : hahahahhahahhahah! nak gelak guling2 boleh tak???? hahahahha.. lucu la kak yana ni...nani tak penah pikir pulak nak hantar surat kat dia...agaknya senget motor posmen tu bawak segala surat2 utk SRK ni..

wawa : hohoh....xtau la bakpo..hujung2 tahun ni otak kosong sikit, banyak memory boleh sumbat. hihih

nuwairani ismail said...

cheqsue : nahhhh...ada yang mengaku gewam la pulok...hihih

ucu : mane de...kang marah che abam kite kalo duk tenung2 orang lain..hihih

Acik said...

edit je gambar tu kasi hilang itu subang! :)

Mieza said...

naniiiiii peminat SRK rupanya..heheheh samalah mcm akk suka kat nicholas cage hihihi..kekadang suami siap jeles bila akak puji cage lebih2 hihihiih

tun_telani said...

waaahhh... ramainyer rival akak.... haipp.. cheq sue, ni gewe kito nihhh... hahaha

Zaliedana said...

Nani,uii xsngka lak mamat nih besday dia arini,samalah ngan ank 1st kak ct..Jab nanti baru nak klq n3 utk besday ank dara 1st kak ct nih,coz nak sama time ngan time teran dia klq,hihi..

Qhaifa Nur said...

minat juga kat mamat ni SRK....
matanya mengoda kalbuku....

hepi bufday...

ilahjy said...

wuaaallahhh ingt besday tunangan ker... rooopeee datuk mamat niiii hikhikk kak pun minat juga kat dia...tapiii tak minat masa dia nyanyi peluk2 dgn heroinnnn jelesyyyy akusssss... hikhikkk gelak org tak berapa betoiii...

Ida,Japan said...

oooo.....nani minat kt dia ye...mesti suka tgk filem dia berlakon

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Wah ini mesti peminat tegar...

MulutPayau said...

jangan tenung lama2 dik...nanti tergoda susah pulak...

Wani said...

ha3.. ai cik nani dah tergoda dek mamat sorang ni eh.. sampai ingat birthday dia ....alahai... hi3

quinnie said...

kakkaka..ni yg nak tergelak ni..minat bollywood rupanya..heheheh...nanti b'day oppa kita nak buat gini la...hehhehe

Ros said...

Salam nuwairani,

Kak ros minat gila mamat ni..minat lakonan dia saja, jangan salah faham pulak tau..nanti cik abang marah...

Totie@Tomy said...

hehe saya minat shah rukh kan masa dia berlakon cerita kuch kuch ho tai hei..hehe

nuwairani ismail said...

acik ; belom cukup rajin lagi nak edit2 gmbr ni.hihih

kak mieza : nicholas cage suara macho! suke jugak! hihih...

kak tun : yak boktam...berebut la pulok SRK ni...haih....

Kak Ct : pasni leh la celebrate ngan SRK pulak. hihih

nuwairani ismail said...

kak qhaifa : tu la pasal...takleh tenung matanya lama2....bahaya!

kak ilah : yang tu tak bleh blah tu...hadoi...kalo kite jadi bini dia, konpem tuntut fasakh dh...hihih

kak ida : memang minat dia...cuma sekarang kurang sikit engok movie bollywood ni.

puan ros : hahah! takdelah tegar mana pon...kikiki....boleh la sikit2...

nuwairani ismail said...

kak MP : orang bujang takpe kot...hihih

kak wani : tula kak...makin tua makin hensem la pulak...

kak Q : lucu la akak ni....haaaa... boleh jugak...nak kenal2 oppa akak pulak..

kak ros : hihih...tula..kalau cik abg tahu ni habisla...

Juwita Jamaludin said...

hahaha.. peminat shah ru khan ye.. hihihhi.. tapi memang suka juga dengan lakonannya..

EmbunRosaliza said...

masa dil to pagal hai minat giloss ngan dia ni..la ni dah kureng heheh..hepi besday utk dia

Mamasya said...

ohhh Nani peminat SRK rupanya...hi..hi..
akakpun peminat citer hindustan... semua hero dan heroin suka tengok.cuma skrg ni jrg tengok sbb berebut channel dgn anak2. kat Cairo ni ada channel hindustan... memanjang movie hindustan tp faham sgt citernya sbb tak da subtitle.

nuwairani ismail said...

kak ita : lakonannya tu macam real betol...

kak rosa : kite pon suke dia masa dia tengah hot dengan filem tu dulu....hadoi...tahun 1998 rasanya...

mamasya : kalau xde subtitle payah sikit la nak paham...kene masuk kelas bahasa hindi dulu la nampak gaya..

Run Away said...

wah....sy minat dia...;d

Nurul said...

wah, nani pun peminat Shah Rukh Khan... ;D

nuwairani ismail said...

yana : samala kite :P

nuwairani ismail said...

kak nurul ; kak nurul pon minat dia jugak ke? hihih