kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Sunday, July 29, 2012

Russell Hobbs 18036 Fast Bake Breadmaker-White.

Assalamualaikum....Salam sejahtera...

Saje nak tayang bread maker yang baru ditengok2 ni. Bukan jugak tengok kat kedai pon. Tengok gambarnya je. Kalau ada sape2 yang pernah guna bread maker jenis ni tolong bagitahu ok ke tidak ye... Dah lama duk aim nak beli BM sebijik.


Russell Hobbs 18036 Fast Bake Breadmaker-White.

A key feature of the Russell Hobbs 18036 Fast Bake Breadmaker is that it can bake different sized loaves, depending on what you require. It also comes with a fast bake feature, which can bake bread in a speedy 55 minutes.

660 watts.
12 programmes.
White bread, French bread, whole-wheat, sweet bread, gluten free, speciality and dough.
Maximum bread size 1kg.
3 crust settings.
55 mins fast bake time.
Personalised settings.
Suitable for making jam and cakes.
Add ingredients signal.
LCD display.
13 hour delay timer.
Keep warm function.
Viewing window.
Recipe book.
Manufacturer's 2 year guarantee.
EAN/MPN/UPC/ISBN: 5038061034752.

Kalau tengok harganya macam berpatutan je. Tak mahal sangat. Masih lagi bawah RM500. Kalau ada kawan2 yang pernah memiliki breadmaker apa2 jenis pun boleh jugak kongsikan. Nak cari yang terbaek punya ni. 

20 comments:

Cheq Sue said...

cheq sue ada yang cosway tu aje jah... RM 2++, berbaloi-baloi-baloi...

Nuwairani Ismail said...

tapi cosway macam dah naik rege la cheqsue. kawan kite cakap rm500. kalau guna boucer yang dia bagi, dapat rm400 je.

ijayuji said...

Salam wani! akaknya BM dah lama arwah dahh :D menguli lagi best ehehe... dulu akak beli brand germany dlm 700 ringgit pun cuma tahan berapa tahun ajerrr, jdnyer tak kira brand apa pun yg pasti kita nak BM tu tahan lama ehehe

quinnie said...

moga berjaya membuat pilihan ye nuni...:)

tun_telani said...

k'tun pun guna yg cosway je. xperasan pulak dh naik harga. kalau naik pun dlm 2-3puloh inggit je kot. jadi ahli 30 inggit, pastu blh beli ngan harga murah xsampai 400 ratus pun. lupa dh harga dia berapa.

Mieza said...

wahhhh nani aim nak beli bread maker lak..beshnyer..pas ni meroti lah ye...akak tak berapa pandai main dengan yis ni..bila tgk kawan beli BM amway dalam RM800 ++ harganya hati ni turut berkenan tapi tak selalu sgt buat tu yg kusimpan je keinginan di hati...

FnF Simple Life said...

akak kan, kalo musim panas lagi suka menguli ngn tangan. lagi lembut roti nya...tp habis je musim panas problem la plak bila takde BM... kena letak doh depan heater... so skrg ni summer, BM mmg simpan je... hehehe...

Yani said...

Nuni.. akak guna Emprees BM.. beli kat cosway 3 bln lepas. Rega RM276 kalo tak silap.. lupalah.. Dlm katalog cosway bila entah lupalah.. ada gak bread maker yg brand kenwood ..rega dia x ingat juga ;p.. Baik nuni gi check sendiri tgk kat cosway tu..

Yana Shaiful said...

K.yana setia dgn BM cosway jgk.. rsnya cosway punyer yg paling murah.. k.yana beli tahun lpas rege xsmpai 300 pun..xtau lak skg dh naik

Madi @ Aed said...

woh..behnye breadmaker!

Hanis MY said...

menarik la bm ni nani.. teringin nk beli jugak

zila norazila said...

akk x rajin meroti..he hhe tu yang x skodeng..tp keinginan nk meroti tu ada..cosway dekat jew n ofice ..esok klu rajin akk skodeng rega yer nani:)

sury_masury said...

Mcm periuk toshiba kite...pun blh jugak utk buat roti...tpi blm lg dicuba....:-)

Amie said...

assalamualaikum nani,
kak Amie dah terima kiriman daripada Nani.... terharunya kakak dapat macam-macam! Balik nanti kakak lekat semua fm tu di peti sejuk, serunding tu nak makan dengan nasi impit.... yang lain tu nak simpan elok2... terima kasih sekali lagi Nani...mmmuaaahhhh!!!!3X.

hazila said...

Masa baru baru beli dulu bukan main rajin akak menguli. Lepas tu dah mula lemau sampai sekarang.....

Rohah said...

Wani nak pakai BM ye..akak uli tangan je...huhu

Rozita said...
This comment has been removed by the author.
rahel said...

Akak pun suka cosway..harga skarang RM300...memang cantek dan berbaloi..

NEKCIK said...

Salam Nuni..Nekcik pakai BM Cosway...dah 5,6 tahun..beli dulu baru RM200 ++ jer...sangat berbaloi.. roti jadi lembut sangat..takut rosak dan takut takde stock nnti..Nekcik beli spare 1 cosway jugak!!

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

salam,
saya guna BM jenama Tesco jer...
ok la, tak mahal sgt. saya beli RM245. ada kawan saya beli dapat offer RM199, tapi bukan selalu dpt offer cam tu.