kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Saturday, September 10, 2011

Salam Idulfitri Untuk Semua

laptop ni akan berpisah dengan saya selama seminggu, jadi dah takleh nak online dah...kirenye nk buat ucapan raya awal sikit la ni...Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari raya idulfitri, maaf zahir & batin kepada kawan2 semua, yang jauh, yang dekat....yang pastinya sentiasa melekat di hati...

p/s : SILA2 AMBIL KAD YANG TAK SEBERAPA NI, GANTUNG DI RUMAH MASING2 YE... Nak bagi ketupat takut basi, ambik gambar pon jadi la kan???

Terima kasih yang tak terhingga kepada insan2 yang telah memberi tunjuk ajar, macam mana nak lekatkan entry ni sehingga hari yang sepatutnya...Hihih...u know who u are....

20 comments:

kasihredha said...

selamat hari raya
dengan segala kerendahan hati..
mohon maaf zahir batin.

Love you
Hugssss

Along Maklong said...

selamat hari raya buat nani jugak..
maaf makcik pohon andai ada salah silap makcik selama kita saling mengenali..

Cheq Sue said...

salam idulfitri jugak untuk nani...mana2 tersilap kata terkasar bahasa tu cheq sue pun nak mintak mahap jugak ye...

Amie said...

Salam Idulftri Nani, maaf zahir batin... moga gembira di hari raya bersama keluarga.
Nanti Kak Amie ambil kad raya tu... special sangat sebab gambar ketupat tu... terima kasih, jumpa lagi ye...

Yani said...

Selamat Hari raya. Hati-hati di jln raya...eheh
Maaf zahir batin kalau ada tersalah silap.
Q

MulutPayau said...

Selamt Hari Raya utk Nani...salah dan silap harap dimaafi...Ceria2 sokmo..

ainnoraini said...

selamat hari raya..maaf zahir dan batin...

maaf ye nani kalau ade terkasar bahasa disepamjang perkenalan kite dialam maya ni...

AI said...

- selamat hari raya nani...moga selamat terbang balik kg...

Nurul said...

Selamat Hari Raya, Nani... Maaf zahir batin.. nanti K Nurul gantung kad tu... thanks yer... simbolik gambar ketupat tu.. :)
Moga selamat sampai tuk beraya di kampung...

quinnie said...

salam aidilfitri buat nani sekeluarga...mohon maaf kalau ada salah dan silap ye nani.

Cendana Kasih said...

Selamat Hari Raya... Maaf Zahir Batin... sedap coklat cip stoberi tuh....

nuwairani ismail said...

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN

Wattie said...

Selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir dan batin buat Nani sekeluarga ya..

IXORAROXI said...

Salam aidilfitri buat Nuni...wahhhh panjang cuti ya

Ucu Faridah said...

Ucu & keluarga mengucapkan
Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin

Izinkan ucu gantung Kad Raya disini:
http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/koleksi-kad-raya-2011.html

Lovely Kitchen said...

Selamat hari raya..maaf zahir batin...baru nak berjalan raya umah kwn2 maya...ada lg ke sekut raya...klu dh abis hidang kek lapis pun jadilah...hihii

HomeKreation said...

Selamat Hari Raya Ani. Memang zaman skrg ni ramai nak hidup mudah dgn menciplak... kalau takda cop pun, Along cadangkan Ani letak je label tulisan nama blog Ani...

Rahel said...

Selamat Hari raya Nani..

impian dulena said...

Selamat Hari Raya Nani... Ampun maaf dipinta... :D...

Hanis MY said...

salam aidilfitri nani, maaf zahir batin, take care dear...