kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday part 14 - raya 2010 di rumah YB Datuk Bung Mokhtar Radin

22 comments:

Ida,Japan said...

wahhh..bestnyer nani...mesti enak2 jaudah yg ada ni

ainnoraini said...

beraya sakan ye...mesti macam2 ade makanan kat situ kann...
sempat lagi ambik gambar dgn isteri bung yg jelita tu...

kasihredha said...

alahai rampingnya isteri muda Bung itew...come lote

IXORAROXI said...

nampak lengang je tu, tak ramai orang ke, event tertutup ya..awat tak pakai baju raya lip lap lip lap Nuni?:)

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum nani...
wah... beraya kat rumah YB yer nani... hehehe... pasti sedap2 kan juadah yg d sediakan

Kak Sam said...

awat wife dia nampak cam kurus je.

MulutPayau said...

Wah...bestnya nani beraya di umah YB...ehhh...nmpak kurus jer wife dia...

AI said...

- x ambik gambar dgn bung mukhtar?

Amie said...

lawalah pulak wife bung radin dalam foto tu... comeiiii

ziraziz said...

waaa siap b,posing ngn zizie lg...:P

Maria said...

wah Nani,jelesnya saya tengok gambar di atas tu..ada isteri datuk lagi tu...

Acik Erna said...

assalam nani..best kan dapat jumpa zizie..makin ramping nampaknya dia tu.

nuwairani ismail said...

kak ida : mmg sedap2 juadahnya..ada mcm2 sampai tak termakan...

kak ain : hihih...selambe buat muke tak malu minta nak bergambr dgn dia...

kak kasih : sejak2 kawen ni mcm makin ramping pulak dia.

kak ixora : kalau pakai baju liplap nanti kalah pulak datin tu...hihih

nuwairani ismail said...

waalaikumussalam kak diana : adik beradik datuk ni mmg yg jenis pandai masak. sedap2 semua..

kak sam : huhuh...sedut lemak kot...

kak MP : dia mesti nak kene jaga badan...kalau datuk pasang 3, pengsan nanti!

nuwairani ismail said...

Al : huhuh....bininya lagi glemer dr lakinya..tu pasal bergambar dgn bininya je..hihih

kak amie : mmg cantik orgnya...tak sangka jauh lebih cantik dr dlm tv..

nuwairani ismail said...

kak zira : org2 kt sini dh selalu jumpa dgn dia..tu psl tak heran dpt bergambar dgn dia...yg kite ni 1st time jumpa, terkinja2 mcm apa je bila nmpk dia...

maria : hihih...ni je artis yg sy pnah jumpa di sini..

acik : best lagi dpt makan kot...hihih.. sempat la korek2 tips kurus dia tu...

Hanis MY said...

wahhh bestnya bergambar dgn zizie... mesra tak dia? mesti lg cun kat luar kan?

Along Maklong said...

salam nani..
wahhh.. bestnya dapat bergambar dengan zizie.. i jeles u.. hehe..

Run Away said...

zie...nampak ramping lak skrg...;d/salam kenal...;d

nuwairani ismail said...

hanis : dia masih kategori mesra lagi...Layan aje apa yg kite sembang dgn dia...

mak long : hihih...gmbr dh lama ni...baru terjumpa balik...

run away... : salam kenal juga...terima kasih follow...i'll follow u back!

EmbunRosaliza said...

assalam nani, mesti byk juadah kan..ala tomei2nya zizie tgk pun geram heheh

nuwairani ismail said...

w'salam kak rosa.../memang banyak juadahnya sampai tak termakan. sedap2 pulak tu