kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Wednesday, September 7, 2011

Wordless Wednesday part 13 - Bunga Di Laman




12 comments:

tun_telani said...

assalamualaikumm nani ^^
cantiknyer gambar. ada kamera baru ke? =)

Amie said...

lawa bunga tu...dah tukar kamera ke atau dah jadi professional... he heheh

Cheq Sue said...

Laman rumah cheq sue penuh dengan bunga rumput jah..

Kak Rosaliza said...

assalam nani, mmg bestkn tgk bunga kat laman, sejuk mata

AI said...

- ade bunge di laman dan ade bunge dlm rumah...hehe (yg dlm rumah tu nani le...)

Yana Shaiful said...

Selamat Hari Raya Nani and selamat kembali bertugas..

byknya bunga..suka bunga ros :=)

ziraziz said...

bunga ni mcm ada dpn mata akak je...

IXORAROXI said...

!@#$%^&*()_+
sebabnya 'wordless' :D
ros ni bau sangat harum

nuwairani ismail said...

kak tun & kak amie : masih lagi pakai kamera lama...cumanya sebab ni gambar outdoor kan...lighting cukup..tu pasal gmbr clear..

cheqsue : ni bunga yg mak tanam. kat rumah sewa di sabah ni penuh dengan lalang je...hihih

kak rosaliza : w'salam...memang sejuk mata memandang...hobi mak n ayah memang tanam2 bunga ni..

nuwairani ismail said...

Al : bunga yg dalam rumah ni dh nak layu pon...hihih

kak yana : nani pon suke bunga ros...tapi nk jaganya leceh sikit la sebab kambing memang suke makan bunga ni...

kak zira : mula2 nk buat saiz kecik je...tp macam tak cantek..hihih

kak ixora : tgh mengumpul mood dulu sebelum mula berblogging ni...tu pasal mulakan dgn wordless dulu...tapi wordless pon bleh bau jugak kan??

Juwita Jamaludin said...

lawa2 gambar tu... so lepas ni amik gambar makanan kena cukup cahaya baru law.. hihihihi ingat tukar dslr tadi..

nuwairani ismail said...

kak ita : honestly speaking, nani memang buta bab2 kamera ni...nk edit gmbr gune photoshop pon tak pandai...ini guna kamera biase2 je..takde edit2 dah...tp sebab objek cantek kan, gmbr pon nmpk cantek