kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Tuesday, September 27, 2011

Kenapa Jadik Macam Ni....???

Haihhhh...Tensen pulak rasanya seminggu dua ni...kalau publish entry, macam tak kuar di dashboard...Orang nak tahu entry baru sy terpaksa view blog sy sebab tak kuar kt dashboard masing2...Ada sape2 tau tak kenapa??? Kot2 la ada yg kene masalah yg sama ke... ,,

16 comments:

kasihredha said...

betul le
dah banyak n3 yg akak tertinggal ni

kenapa jadi macamni ye?

ainnoraini said...

kak ain pun tak berapa pandai nak mengajarnye...

Acik Erna said...

Assalam nani..tu la..kadang2 tak keluar pun kat bloglist.
tapi tak tau jugak kenapa

rahel said...

Memang betul la dah 2x Rahel kena mcm tu..mula2 tak prasan tp tiba satu masa tu time nak tengok resepi tiba2 tak nampak pulak gambar n resepi tu..rasa geram juga.Hari tu sy dpt tau yang pihak blog akan kemas kini blog2 sekali dlm satu miniggu...dan inilah akibatnya.

AI said...

- blogger tgh mengong le tu..

MulutPayau said...

Nani..sorri yer, akak pun tak pndai bab2 mcm ni..

Ucu Faridah said...

komen ucu sama jugak mcm komen yg kt atas2 tu (kakak blogger...)

nuwairani ismail said...

kan? geram betol la bila jadi macam ni. dulu kalau kita publish entry, dalam masa dua, tiga minit terus kuar kat bloglist. sekarang ni 24 jam baru keluar.

Cheq Sue said...

cheq sue pernah kena jugak baruni...tensen jugak bila ingat2... agaknya betul mcm kata rahel tu kot...blogger pun nk apdate

Yana Shaiful said...

K.yana kna jgk cani..semlm br ok.. blog tgh diupdate..sbb tu kot jd cmtu..sakit ati jgk ari tu n3 xkuar kat dashboard

nuwairani ismail said...

cheqsue : patutla mcm sewel2 sikit blogger.com skrg...jenuh la duk fikir kot kite yg salah setting

nuwairani ismail said...

kak yana : tula pasal. mula2 duk pikir jugak kenapalah kak yana tamak betol post 3 entry sekali gus. ekekekke...

EmbunRosaliza said...

Sama lh mcm blog akk, kdg2 dh lam,a publish, dia tak kuar pun kt bloglist. tp kdg2 ok je

nuwairani ismail said...

betol la kot mcm yg lain2 cakap.blogger tgh nak update. tu pasal tunggang langgang je skrg.

quinnie said...

nuni.dulu kita pernah carik blog awak ni kat bloglist kita..heran sebab tak dek...rupanya awak perasan jugak ye...hehehhe...ingatkan blog saya yg problem...nak kata tak follow dah follow dah....hehhehe..tapi skang dah o.k...:)

nuwairani ismail said...

tu la kak Q. alhamdulillah dah ok sekarang....kalau tak, xde mood nak menulis lagi.