kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Tuesday, October 25, 2011

1st Anniversary Giveaway ~ila_cheqsue

1st anniversary GA cheqsue
Assalamualaikum.....Pertama sekali diucapkan tahniah kepada Cheqsue kerana telah berjaya mengusahakan blognya selama setahun dengan jayanya ~ cheqsuechekgu.blogspot.com

Sesaje gatai tangan nak nak join GA yang cheqsue buat ni kan...Jadinya, i try my best lah!

syarat 1 : peserta mesti dari kalangan blogger masakan. saya ni kire golongan tu la jugak kan walaupun entry merapu2 tu banyak aje. huhuh
syarat 2 : buat entry pasal GA ni dan sepotong slogan (memandai jek)
"Saya rekemenkan cheq sue untuk cuba ..... Kek Gula Hangus Widad
(erk! resepi orang lain pon takpe kan? kite takde resepi best2 pulak.)

6 comments:

Hanis MY said...

goodluck nani...

Cheq Sue said...

tq nani join ni... kek tu cheq sue dah buat, ada kisah pahit pun...tapi xpe, nak cuba lagi lepas ni.. gd luck!

rahel said...

Ok la tuuuu..apa2 pun..Nani kena betulkan balik link ke blog Cheq Sue kat atas tu...tadi Rahel try masuk tapi tak dapat...maaf bosss.

nuwairani ismail said...

hanis : thanx...

cheqsue : owh yeke? kemaen lagi kite gugel di blog dia..ingatkan belom lagi...heheh...

kak rahel : bah...trima kasi...suda sya edit link tu. ntah napa jadi macam tu

Run Away said...

good luck....;d

nuwairani ismail said...

thanx yana...