kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Saturday, October 29, 2011

Saje Suke2.....

Nak jiwang2 jap...
This is 1 of my feveret song since 1998, saya masih form 1 masa tu. 
Saya bukan jenis orang yang suke dengan lagu sebab orangnya hensem ke hape...
Kalau dah lagu tu kan, tak kesah la muke org tu mcm mana kan...
Suke sangat2 dengan setiap bait lagunya tu...Macam kene betol! aduh!
Tak caya dengar la sendiri...
oooppps! btw, saya tujukan lagu ni untuk........
u know who u r.....

24 comments:

nonierahman said...

kak nani,tq sbb dedicate lagu nie utk nonie.ngeee

Yana Shaiful said...

lagu feberet k.yana jua..dgr lagu ni duk terbayang2 plak citer armageddon..pe2pun tq sudi tuju lagu ni utk k.yana..perasan hikhikk

Mak Qis said...

amboiiii belia nya baru form 1 yer..akak dh 4 anak dh masa tuh hahaha....ehhh akak pun suka lagu neh...tgk cite armageddon pun best...lagu neh sound track film tuh...besttt

Ashuran said...

pantang orang lepa tgk bola.. sempat die menggatal dgn orang laen.

IXORAROXI said...

sesekali terkenang, layannnnnnnnnnnnn :)

Cik Kamoo said...

zaman sekolah2 je main hantar lagu nie..heheheh

nuwairani ismail said...

nonie : hihih....yela tu...

kak yana : best sgt cite tu...sedih terkenangkan kasih seorg bapa...

mak qis : lor...yeke...terasa diri ini begitu muda..hihih...takpe...akak sekarang awet muda pulak...

nuwairani ismail said...

ashuran : nak menggatal dengan org tu dia sebuk tgk bola

kak ixora : memang layan aje lagu ni...

cik kamoo : zaman skrg main antar ringtone pulak.kikiki

Ida,Japan said...

nostalgia sungguh....

Ida,Japan said...

dg lagi...nani, pasal sushi tu bila2 la yer...bila rajin buat, ada la n3nyer..senang jer nani, gambarannyer nasi letak dlm dulang, gaul cuka sushi, pas tu tabur ikan hancur/ daging kisar yg dimsk dan tabur sayur2..telur dadar, serbuk bijan kasar...dh siap he..he

rahel said...

memang siok lagunya tu..

Uncle Lee said...

Hello Nuwairani, nice song.
Music washes away from the soul the dust of everyday life.
You have a nice day, and keep a song in your heart.
Lee.

Totie@Tomy said...

LAGU PEBRET KITA NI MASA MUDA2 DULU..HEHE

Pen Biru said...

wah..lagu lama ni masa tu baru abis spm..

ainnoraini said...

sesekali dengar best gakk...

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum Nani..
Kak Naz pun suka lagu ni. Samalah akak cam nani gak. Kalau suka lagu bukan sbb penyanyi tu tp sebab rasa bila dgr lagu tu sedap jer.. Kadang2 tu akak tak tau lagu tu lagu sape tp suka dgr..hehehe.. teruk kan..

Hanis MY said...

Mesti tujukan pd yg tersyg ni hehe...

MulutPayau said...

akak pun suka dgr lagu ni...

Ros said...

Salam Nuwairani,

Kak ros memang suka sangat lagu ni,bila dengar lagu ni teringat pulak cerita armageddon sedih betoi filem tu.

nuwairani ismail said...

kak ida : nak kene gi jusco cari cuka sushi dulu la nampak gaya. dah teringin sangat2 nak makan sushi ni..

kak rahel : memang syiok!

uncle lee : thanx...

totie : lagu ni feveret kite zaman muda2 dulu sampailah sekarang

nuwairani ismail said...

pen biru : jauh berbeza juga umur kite. ekekeke...

kak ain : kalau nani kite memang selalu jugak la dengar.

kak naz : sama la kite. main dengar aje tak peduli dah sape penyanyinye.

nuwairani ismail said...

hanis : semestinya!!!

akak MP : kite pon....

kak ros : memang sedih movie ni...seram2 pon ada...takot betol2 jadi kat tempat kite...

Run Away said...

memang best lagu ni...;d

nuwairani ismail said...

yana : yup! memang layannnnn la...