kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Saturday, May 14, 2011

Fast Five??? Awesome!

Assalamualaikum...disebabkan rasa yg amat tidak larat nk hupdate blog ni smlm, jadi terpaksa la tunda ke mlm ni. ye, smlm besday sy. oleh sebab terpaksa hidup berjauhan dgn keluarga dan yang tercinta, maka sy celebrate birthday biasa2 je...sy buat kek sendiri pada malamnya dan esok pagi sy deco kek sesuke hati, janji ada kek, ada topping, ada tulisan happy b'day nuwairani...hmm....konon2 nk buat donut, tp xjadi sbb bahagian deco pon dh lama gile! ketaq lutut cek nk perabih. bila dh siap kek, sy bersiap2 utk ke sekolah. pastu terfikir jugak kan bagus kalau bergambar dlu sebelum potong kan? hosmate la tukang nyanyi, dia jugak la jurukamera. lucu plak rasa. 5 potong sy bagi dgn org sebelah dan selebihnya sy bawa ke sekolah. 

acara memotong kek
Cik Hosmate dah janji nk blanje sy tgk wayang. just two of us!! then, dia sekodeng2 movie yg ada, Fast n Furious (V) ada ditayangkan jam 6.45 petang. sy jumpa penyelia petang utk keluar sejam awal. huhuhuh....selamba je... 

dah bli tiket utk Fast 5, sy terfikir sebentar. actually ni 1st movie F&F yg sy tengok. takot x paham je kalo x pnah tgk. tp, mujur masih boleh faham lagi jalan ceritanya. memang AWESOME la!!! hohohoh...terus terfikir, ada lagi ke org jahat yg baik ye skrg..? dah habis movie, sy terfikir lagi, kenapa sy x tgk cite ni dr dlu ye? hmm...nmpk gaya kene cari balik episod 1-4. best2! lebih2 lagi dgn gaya abg DIESEL tu...hadoi..... ~~cair~~



botak pon botak la...janji lengan berketul2..muahahahahahahah

terima kasih cik hosmate sebab sudi belanja sy tengok wayang!!!!

6 comments:

IXORAROXI said...

tengok Nuni posing kat poster tu macam dok pegang peha kawan tu je..botak tu kan seksi!hehehe

nuwairani ismail said...

wah akak! jgn sampai sy cari calon yg botak plak pasni. serius seksi! auuwwww! (tetibe menggatal plak)

Sue's said...

ala...yang botak pun ape salah ehhh...yang penting poket jangan botak... :x

nuwairani ismail said...

huhuh...itu sudah semestinya!!

Maira Anjami said...

happy belated bufday kak nani~
semoga sentiasa diredhai n dirahmati Allah..semoga dipanjangkan umo n dimurahkan rezki^_^

nuwairani ismail said...

terima kasih maira~~ semoga maira N hb berada di bawah lindungan Allah swt