kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Thursday, May 26, 2011

It's time to.......????

Assalamualaikum....
Selamat petang semua! Kalau tgk gmbr pertama dlm entry ni bukan bermaksud cikgu ni pemalas hokay! Tapi sebab mlm seeeeeeeeeebuk betol nk pack barang2. Esok dh balik kg! yeaaahhaaaaa!!! Excitednya dh mula dirasai... Dalam kelam kabut berkemas, rasa mcm x cukup masa. Jadi, masak ala kadar jela mlm ni.


jangan pulak menitiskan air mata tengok menu ni ye. Cikgu malas betol nk masak skrg sbb mood dh naik MAS ke KB ni. Jadi, mlm ni mkn nasik yg sejemput itu + telur mata + black pepper + cili api. Yes, tabiat buruk sy adalah x boleh nk makan kalau x pedas. Mesti nk kene ada cili2nya. Pastu siap kunyah2 lagi (siap biji cili lekat celah gigi) Huhuh...Setel bab dinner.


barang paling penting utk naik flight : wallet + ic + pitis (utk beli pape) & passport

hihih...bekalan semasa cuti (makan x pandai kawal kene ada supplement)

white n gold detox

hadiah utk anak2 buah

hihih...beg biru n beg hitam yg penuh berjasa

mood : sangat excited nk balik kg! x sabarnye

8 comments:

Along Maklong said...

haha.. beg yang pernah terbang ke jepun bersama maklong..huhu..
kenangan terindah dalam hidup kita berdua.. kan nani kan..

nuwairani ismail said...

tula....cerita setahun yg lalu....rindu betol nk celebrate besday mak long dgn kawan2, ada pulak yg sponsor kek karot.aduh...sampai skrg terbayang2 lagi rasa kek yg sedap tu...

Sue's said...

kite x siap lagi ngemah... baru dok list mana nak bawak balik... mau penuh bonet ni

nuwairani ismail said...

CS xpo, sumbat bare dale bonet jah. nuni keno sumbat dale flight. kalo lmbt gak, tertinggal la.keno pack awal2..

IXORAROXI said...

amboiiiii seronok amat...selamat bercuti ya

nuwairani ismail said...

tak tergambar dgn kata2 kak.dh 5 bulan x balik kg ni.ada 3 org anak buah baru belom jumpa lg.

efa fairuz said...

wah wah.. balik cuti la nih.. makan pun tak lalu dah ye.. hihihi

nuwairani ismail said...

itula kak efa...dh selamat sampai di kg pon ni...syukur alhamdulillah...