kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Monday, June 27, 2011

1st time ikut GA, terus dapat hadiah! suke2!

Assalamualaikum....

Hihih...minggu ni adalah minggu gantung periuk, kuali, belanga sebab breakfast n lunch disediakan oleh pihak sekolah sempena Temasya Sukan Daerah Kinabatangan 2011. Sekolah kami jadi tuan rumah, sy pulak kene bertugas. Ada peruntukan lebih, jadi kami dapatlah makanan free sepanjang 3 hari n also sehelai t-shirt ADIDAS. Kemain, you!

Ok, smlm ntah peél apa ntah asik rasa sedih je manjang. Pukul 10.00 malam dah terbaring2 nk tdo la konon. Pastu mata duk terkebil2 mcm xleh nk tdo...taktau apa yg difikir tu. Hmm..pastu tangan ni gegatal lagi nk bukak blog. Sekali nmpk entry Karipap Sayur. Apa pasal pulak org ni duk sebut2 nama aku ni? Rupenye i menang GA 7th batch Karipap Sayur! wah! sangat seronok! 


Memang dlm hati duk terfikir2 lagi, "kalau la aku menang..." memandangkan eyeliner yg sedia ada tu tinggal 2 mm je lagi panjangnye...Alhamdulillah...terpilih jugak akhirnya...Bukan tak boleh gi kedai beli sendiri, tapi, perasaan apabila dpt hadiah yg org bg ni lain tau! Dah dapat tau menang GA ni pon takleh nk tdo jugak! Terlampau excited pulak. hihih...Terima kasih Karipap Sayur! Lenkali invite la i join GA lagi ye!

p/s : sesape nk join, skrg dia ada bukak tu GA baru! try la kot2 korang pon boleh dpt hadiah best2!

8 comments:

ibuintan said...

tahniah... boleh cuba lagi

Juwita Jamaludin said...

tahniah nani.. bestnya menang GA akak tak pernah masuk... selalu untuk orang yang kat msia je.. jauh nak pos hadiah ke japan..:)

tertinggal plak entry nani yang sedap2 kat bawah tu.. baru je online.. banyk urusan rumah tangga..

nuwairani ismail said...

ibuintan : terima kasih ibuintan...

kak ita : patutla lama x dgr berita kak ita. nani yg bujang pon sebuk, inikan pula akak yg berumahtangga. hmm...biase la tu...takpe, pasni rehat2 pastu update entry byk2..hheheh

Amie said...

tahniah menang GA,
bestnya boleh gantung piyuk....

IXORAROXI said...

amboiii relax noooo :D

niey_muhaini said...

Salam nani..

Tahniah menang GA.
Apa salahnya sekali sekala bagi periuk belanga cuti rehat ye..

nuwairani ismail said...

kak amie n kak ixora : saje nk manje2 ngn cik hosmate..biar dia je masak kali ni..hihih..

nuwairani ismail said...

kak niey : periuk belanga cuti rehat takpe..jgn perut kite yg cuti..heheh