kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Wednesday, June 29, 2011

Gantung Periuk 2

Selama ni asik tengok org lain je duk tayang gmbr nasi ayam, kali ni sy pulak nk tayang nasi ayam. hihih...
Nampak je rupe mcm tak sedap, tapi seriously mmg sedap. Lebih2 lagi makanan free!

4 comments:

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum nuwairani...
wah makan nasi ayam sorg2 ek... hehehe.. nasi ayam mmg fav akak tau.. nak minta mesti dah abis dah kan nie... bila nak belanja akak plak.. hehehhee ^_^

Zaliedana said...

Assalam nuwairani,xpela nasi ayam beli pon,nanti da time,blh masak sendrik kan,kat umah akak mmg selalu wat nasi ayam,sbb hubby suke sgt,gpon akak suke masak,sbb sngn cepat,hehe..

nuwairani ismail said...

w'salam kak diana...dapat satu tapau je, mmg makan sorg2 la jawabnya...duk rumah sewa 2 org je. mmg rugi nk masak nasik ayam. kecuali ajak makan ramai2.

nuwairani ismail said...

kak zaliedana : sy ni belom pernah seumur hidup buat nasi ayam. selalunya request dgn cik hosmate je kalau rasa nk makan nasi ayam sedap. heheh