kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Thursday, June 2, 2011

Gara2 Bunga Nora Elina....

Hmmm...Skrg duk glemer cite Nora Elena yg ditayangkan di TV3 jam 7-8pm setiap isnin-kamis tu, habis semua post di FB berkisar tentang Seth Tan. Haih...Best kan kalau org bg kita bunga byk2 mcm tu..And untuk sekali sepanjang hidup, sy pernah dpt bunga yg byk mcm tu masa konvo 2008..sejenak sy terkenang 32 kuntum fresh pink roses yg sgt sweet~~~

Dia tahu sy suke pepel~~ sampai skrg masih lagi terbau2 pink roses ni. Walaupun dh kering, sy bungkus elok2 dan simpan sebaik mungkin...TERIMA KASIH AWAK........

10 comments:

NnF said...

wah..dpt bunge..cantekkk =)

nuwairani ismail said...

kisah 3 tahun lepas...duk layan cite nora elena tu tiba2 teringat.heheh

Juwita Jamaludin said...

Cantik.. Dpt bunga mcm ni.. Seronokkan sekali sekala

nuwairani ismail said...

kalau dapat selalu laaaaaaaagi seronok!!

ainnoraini said...

perempuan mesti la suka bungakan..

tapi kak ain tak nengok pun citer tu...mesti bestkan...

kalau dah tengok nnt melekat la pulak depan tv...

Anna Qawina said...

amboi....dapat bunge..lamanya akak tak dpt bunga..hehe

AI said...

wahhh..bunge cik abg bagi ek...

* baru semlm tgk citer nora elena tu...

nuwairani ismail said...

kak ain. rumah sy di sabah xde tv. jadi, x berapa tau sgt perkembangan cerita ni.tapi asik tengok post kawan2 di FB, sy layan drama tv3 di internet la plak.memang melekat la. cuma yg bestnya kita boleh tengok cerita ikut masa kita la. tak terikat dgn jadual di tv.

nuwairani ismail said...

kak anna : apa lagi, pasni mengampu la sikit si dia supaya dpt bunga.kikikiki...

nuwairani ismail said...

Al : hmmm...pertama, terakhir dan satu2nya bunga yg pertama dia bagi...tapi harap2 ada lagi la yg menyusul pasni.

sy pernah baca novelnya dlu, tp dh lupa mcm mana jalan ceritanya.layan dramanya pulak...