kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Saturday, June 18, 2011

Lunch Hari Ini- Nasi Ayam Segera~~

Assalamualaikum...Selamat sejahtera...

lunch segera di Sri Rozney Restaurant gara2 tak de masa di rumah sepnajang hari ni....

Hari sabtu pon cikgu2 ni kene gi skola jugak..hohoh...Bukan apa, nk mengurus 15 org budak ni la...Dengan projek byk lg tak siap. Diorg pulak mcm main2 lagi. Hish...Geram betol...Tapi part yg best pulak, x payah suruh diorg ni solat. Pandai2 sendiri la diorg solat. Siap berjemaah lagi dlm bilik kaunseling..Sejuk hati cikgunya menengok....ALHAMDULILLAH....Ingat nk snap gmbr diorg solat, tp takot tak khusyuk pulak kan. Huhuh.... Ni je la yg sempat.

media maklumat yg baru 20 % siap...

pelakon yg tgh menyiapkan dan edit2 skrip utk sketsa 
(wah! sungguh tak disangka sy ditugaskan utk melatih budak sketsa!)
bakat terpendam yg tak pernah ditonjolkan selama ini.
huhuh~~~
esok kene gi sekolah lagi, YEAY!

13 comments:

nOOrsha said...

cayokk cekgu cayok... leh masuk raja lawak la cekgu pas nih...sebab dah ade experience conduct sketsa...eheheh

nOOrsha said...

cayokk cekgu cayok... leh masuk raja lawak la cekgu pas nih...sebab dah ade experience conduct sketsa...eheheh

nuwairani ismail said...

aduih...raja lawak lagi tu...

ainnoraini said...

selamat mlm...
esok gi sekolah...dah tugaskan...

fatin itu saya said...

pasrah la kan. tp kalau hasil best, mesti lah puas hati walau ahad kena skola.;)

nuwairani ismail said...

mcm shock pon ada. baru je seronok2 cuti 2 mggu, dtg sekola, keje menimbun!

Kak Rosaliza said...

assalam nuni, akk ingatkn nuni yg msk nasi aym segera tu hehehe...


tak apa lh nuni berbakti utk anak bangsa,

Sabahan People said...

Nsi aym ja?

nuwairani ismail said...

itu la pasal kak rosaliza...demi anak bangsa la ni...siap turun 2 kilo dh ni! caiyo! caiyo!

IXORAROXI said...

boleh pergi audition lepas ni ya..tak kisahlerr apapun rezeki, janji kenyang Nuni

nuwairani ismail said...

tula kak...rezeki...Alhamdulillah...

ziraziz said...

t,pikat ngn 1st pic tu ha3....

nuwairani ismail said...

kak zira : tetibe plak rasa lapar.heheh