kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Monday, June 13, 2011

City Club Again...

Assamalamualaikum....Salam bahagia....

Hari semalam sy di bandar sebab menjemput Pn Yang dr epot Sandakan. Sebelum bertolak balik, kami singgah dulu City Club memandangkan ini minggu terakhir Pn Yang bertugas di Sabah...hohohoh~~mode sedey jap~~~ Hmm..Jadi, oleh kerana itu, dia membelanja sy n Cik Hosmate makan2 di cni sebab dia kempunan nk mkn bamboo rice yg sedap itu...

Tapi kali ni sy dh x order bamboo rice la. Tapi yang ini.....

Baked Cheese Chicken Chop with Rice = RM 9.90

Lemon Freeze = RM 4.50

Komen :

Nasi tu tak berapa sedap la bagi sy. Bagus lagi order bamboo rice. Nasinya kurang rasa. Tapi kuantiti mmg byk. Jenuh gak nk perabih. But then, air lemon freeze ni mmg maveles! Rasanya mcm paling sedap la kot berbanding iced blended lain yg pernah sy minum di situ. Hmm...what's next huh??

2 comments:

AI said...

- sedap nyer nampak cheese yg dah cair tuh...

- lemon freeze...nape merah cam watermelon...

nuwairani ismail said...

ntahla nape kalernye merah.tapi mcm ada letak sirap2 kot. tu psl kalernye jd merah.