kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Tuesday, June 28, 2011

Wordless Wednesday part 1

9 comments:

AI said...

- cik nani sayang...hari ini hari selasa yerrr...

tun_telani said...

hehe.. jd wordless tuesday sudah..

IXORAROXI said...

speechless..coz pictures worth thousands of meanings...cantiknya scene

nuwairani ismail said...

Al 7 kak tun : hahah! last week 23 kali cubaan nk kuarkan entry wordless wednesday tak berjaya. ingatkan nani sorg je mcm tu. rupenye ramai lagi yg tak jadi...minggu ni kuar awal2 haa...biorla tuesday pon (padahal tgh mamai2 bgn kol 2 pagi tadi) ntah mimpi ape bukak blog masuk entry ni. heheh...

nuwairani ismail said...

kak ixora : ni kawasan depan hokkaido university. last year gi sane pastu kawan2 masing2 ada keje, sy jalan sorg2. tetibe nmpk makcik2 tua ni melukis. lukis mende yg sama pulak tu. seronok pulak tgk dr blkg. pastu saje senyap2 snap gmbr diorg. heheh...

Ayu said...

nice pictures tu ani..kalau kat sini memang jarang dapat tengok this kind of scene makcik2 melukis outdoor..

nuwairani ismail said...

hmm..org2 tua kt jepon suke pd nature kot...selalunya kalau mcm pesta canola ke, org tua yg ramai dtg. (ckp mcm selalu aje pergi, padahal baru sekali).

Juwita Jamaludin said...

nani patut nampak suasana japan.. kat japan rupanya.. memang diorng ni memang rajin

nuwairani ismail said...

ya kak! sangat kagum dgn semangat pakcik makcik kt cni. dh tua2 pon masih aktif dgn aktiviti sendiri.