kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Wednesday, June 15, 2011

Minggu Yang Pendek

Assalamualaikum...
Hari ni rasa x larat sgt...jam 9-11~pg ada meeting, 11.50-1.20ptg perjumpaan KOKUM, 1.30-3.15ptg meeting lagi...5.00-5.40ptg meeting x rasmi pulak...Rase mcm nk tercabut kepala, kaki badan, otak, seme. Esok ada lagi keje yg nk kene submit...Adui...apepon, kite tidur aje dlu...MALAS nk pikir psl keje skrg...PENAT~~

btw, today is our 5th anniversary! yeay! doa2kan la ye moga jodoh berpanjangan...ameen....

8 comments:

ainnoraini said...

byknye meeting ye...sibuk betul ye ari ni...

pas ni boleh la berehat2 ye...

Nurul Syazwani Fadhilah said...

amin..insyaAllah k nani...

Along Maklong said...

Ya Allah.. engkau permudahkanlah jodoh mereka, andai itu yang terbaik bagi mereka.. aminnn..

nuwairani ismail said...

kak ain : tula, nak tak nak mmg kene attend semua.adoi..paling x best, kite pulak jd pengerusi (xleh la nk tdo kt blkg).hehehe

nuwairani ismail said...

wani : amin...insyaallah...

nuwairani ismail said...

Maklong : ameen...terima kasih byk2 mak long di atas segalanya selama ini..

Azieshah said...

Happi anniversary....thanks kerna jenguk blog Azie..

nuwairani ismail said...

terima kasih juga utk azie sebab sudi buat kunjungan balas...