kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Sunday, July 24, 2011

Hadiah GA Dah Sampai ~Terima Kasih Karipap Sayur

Assalamualaikum....selamat pagi...

Dalam keadaan pening2 lepas derma darah semalam, sempat lagi saya singgah pejabat pos amik hadiah GA oleh Karipap Sayur baru2 ni. Kakak kita yang satu ini memang rajin buat contest. Jadi, sape2 yang suke join GA, Contest yang seangkatan dengannya boleh la klik di SINI. Ada GA yang masih lagi beroperasi sekarang dan tarikh tutupnya dalam 15 Ogos 2011. Saya suke juga ikut contest yang mcm ni. Saje suke2 sambil kita duk BW blog orang tu kan...

Kebetulan juga guna eye liner jenis yang sama dan eyeliner sy memang dh nazak, jadi dah tak payah beli yang baru! Sekali lagi terima kasih daun keladi kepada karipap sayur!

4 comments:

ziraziz said...

tahniah2....xpnh menang GA pn..hehe tp ye la, akak pn bru 2 kali rsnye join GA :P..

Ashuran said...

sebuk tensen2 nk online sebab nk tulis entry blog rupenye.. :P

nuwairani ismail said...

kak zira : ni 1st time join, terus dapat...tak tau la pasni kalau berpuluh-puluh join dapat lagi ke tidak..

nuwairani ismail said...

ashuran : tensen sebab takleh sembang ngan awak :p