kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday part 8 - Akan National Park





oppppps!!!! ada orang sekodeng pulak!

16 comments:

Diana @ Melley Mey said...

cantikkknya dan indahnya pemandangan tu nani... sejuk jer mata memandang... indah sungguh ciptaanNya..

H.J said...

indah dan cantik.nampak nyaman je..

Nur_!eda said...

kat mana ni nani? mmg cantik sgt, rs damai, tenang jer tgok....

AI said...

- hehe...skodeng org yer...

- cantik sungguh...nyaman...

Nurul said...

Wah, indah betul pemandangannya... rasa tenang dan damai jer kalau berada kat ctu...
Eh, nani skodeng orang ker atau org yang tgh skodeng nani, heheh ;D

Cheq Sue said...

nanti gi honeymoon sini lah pulok

Yana Shaiful said...

Indah sungguh ciptaanNYA..sayu mata memandang keindahan..nyaman..hmm.. bulat plak mata nii bila terskodeng org hikhikk

nuwairani ismail said...

kak diana : memang cantik...dan memang sejuk pon di situ...

nuwairani ismail said...

HJ : kalo gunung berapi kat depan tu tak meletop, insyaallah nyaman la..heheh

nuwairani ismail said...

kak ieda : ni Akan National Park, Hokkaido...tasiknya biru hijau gitu

nuwairani ismail said...

Al : Orang yang sekodeng saya! :)

nuwairani ismail said...

Kak Nurul : memang best masa tu...awal pagi lagi, memang sejuk pon..

nuwairani ismail said...

cheqsue : teringin jugok nok gi honeymoon cni...tapi gaks....banyok la tapinyo ni....

nuwairani ismail said...

kak yana : tutup mata rapat2! heheh

abah khalisha said...

Nice picture..tenang je rasa

nuwairani ismail said...

terima kasih abah khalisha