kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday part 7 - Shibazakura

20 comments:

Mieza said...

naniiiiiii cantiknya...kat mana shibazakura ni? waaaa nak gi gakkkk

H.J said...

purple gitu..kat mana ni?hehe

IXORAROXI said...

yang pink colour melitupi bumi tu bunga ke Nuni?

nuwairani ismail said...

kak mieza : ni kat hokkaido, jepon...tahun lepas punye cerita ni...tp sebab scene sgt menarik kan! heheh

nuwairani ismail said...

H.J : Hokkaido, jepon... :)

nuwairani ismail said...

kak ixora : ye, semua itu ada lah bunga...seluas2 bukit, sebesar2 bukit itu semuanya ada bunga...

Hanis MY said...

bestnyaaa pernah g hokkaido, teringin gak nak g sana..ni buley brapo ni? lawanyaaaaa...model pun cuns...

nuwairani ismail said...

penghujung musim bunga dh masa ni. sakura memang dh habis lesap..dlm awal bulan jun. 2,3 hari kemudian, sapporo dilanda musim panas terik! adus,...tak tahan!

kasihredha said...

cantikkkkkkk

Nurul said...

Wow, nani... penuh bunga kat ctu... kaler pink nak purple tu... bestnya dapat sampai sinun... :)

nuwairani ismail said...

kak kasih : terima kasih...heheh

nuwairani ismail said...

kak nurul : pasni buat la family trip ke sini...amat sesuai utk honeymoon...heheh

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum nani..
wow.. cantiknyaaa... nani d kelilingi bunga2 tu... mmg cantik sgt pic nie

Juwita Jamaludin said...

nani akak pernah pergi juga tahun ni je tak sempat pergi hari tu ... hokaido ikitai.. ada gak plan nak gi.. nani pergi hokaido melawat siapa?

AI said...

- best nyerrrrrr...nak ikut...

- baik x allergic ngan bunge...kalo x asik bersin je la nani tu ...

nuwairani ismail said...

kak diana : terima kasih...

nuwairani ismail said...

kak ita : ni nani gi last year...kat sana ada "kawan". heheh...mase tu gi sekali ngn mak long..dia pulak gi tengok maira..sambil menyelam sambil minum air la kami dua..

nuwairani ismail said...

Al : rugi kalau org pompuan alergi bunga ni.heheh

Nur_Ied@ said...

nani!!!!!canteq ssgt tmpt ni...indah bumi Allah ni kn...

nuwairani ismail said...

kak ieda : seriously sgt kagum kali pertama jejak kaki kat tmpt ni...memang sgt cantek!!!