kehidupan adalah satu nikmat

Saya hanyalah insan biasa yang cuba untuk menjadi luar biasa. tidak ada yang sempurna di dalam dunia ini tetapi tidak salah jika kita berusaha ke arah kesempurnaan...walau apa pun, semuanya kembali kepada Yang Maha Pencipta...jika diizinkan-Nya, maka dapatlah kita merasai nikmat yang hanya sementara ini...kehidupan adalah sesuatu yang sangat indah jika kita pandai mencorakkannya...LIFE IS BEAUTIFUL....

Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday part 6 - Gunung Kinabalu

32 comments:

AI said...

- nani dah sampai ke puncak nyer?

YANA SHAIFUL said...

bila la nk jejak kaki di sinuuu..:=)

Cheq Sue said...

gi honeymoon sini okey dop?

tun_telani said...

akak pernah pergi niii.. tp x daki sampai atas laa.. hihi

Amie said...

selamat malam nani,
kak amie dah daki 2 kali, sekali sampai puncak, sekali diGunting Lagadan.... best! menyaksikan keindahan alam ciptaan Tuhan... nak daki lagi tapi tak larat nak bawa badan....

kasihredha said...

ala takmo la camni..
cakapp arrr

P/s : akak belum pernah sampai lagi kat Gng Kinabalu ni huhuhu

nuwairani ismail said...

Al : Kalo dah sampai puncak, konfem i tayang muke kt tiang bendera atas pucak tu..hihih..ni gmbr tepi jalan...selalunya berkabus..tapi sebab masa ni tgh clear, boleh stop tepi jalan, snap gmbr dulu.

nuwairani ismail said...

kak yana : nani pon belom sampai lagi kt atas ni..hihih

nuwairani ismail said...

cheqsue : ada member pernah jumpa maya karin & hubby panjat gunung kinabalu. after that divorce ..hahah

nuwairani ismail said...

kak tun : nani tgh plan nak naik atas...tapi tak tau la kesampaian ke tidak...

nuwairani ismail said...

wah kak amie! hebatnya! malu sy kalau tak naik sampai atas ni...nak tak nak kene jugak naik..

nuwairani ismail said...

kasih redha : hari ni sibuk yang teramat. kalau mengarang kang, melalut pulak...hihih...

takpe kak, pasni kita sama2 panjat gunung ek!

Nieza said...

sejuk mata memandang...subhanallah sungguh indah ciptaan Allah...:)

nuwairani ismail said...

subhanallah.....

Diana @ Melley Mey said...

Assalamualaikum nani...
rindunyaaa nk naik gunung tu lagi... cantik sungguh pemandangannya kan nani... sekali sampai ke kemuncaknya pasti nak pergi lagi...

Anna Qawina said...

wah..naik gunung? kim salam kat penjaga kaki gunung tuh..hehe..
meh ambik award..hihi

IXORAROXI said...

Salam Nuni, moga sihat2 selalu ya..senyum selalu juga tau

Mieza said...

kak mieza blm sampai lg ke gunung kinabalu ni..br sekali ke sbah..tapi dok kat hotel je sbb tgh mesyuarat bila la nak pegi lagi...

Nur_Ied@ said...

huhuhu, kak ieda cuma penah sempt panjt gunung jerai jer...gunung kinabalu???owh, bile la agknya...insyaAllah klu umur pnjg...

Nurul said...

salam, Nani...

Naper ni dik?? cakap la... ;)

K Nurul x pernah lagi nak tgk pemandangan ni scr live... bilalah nak sampai Sabah ni????

nuwairani ismail said...

kak diana...segan sy dengan kak diana yg dah 5kali panjat tu...3 tahun sy kt sekali, sekali pon belom pernah sampai atas..

nuwairani ismail said...

kak anna : tak naik pon..tengok dari jauh je..hihih

nuwairani ismail said...

kak ixora::: rindunya! lama akak menyepi ye!

nuwairani ismail said...

kak mieza : kalau dtg utk bekerja memang tak syok..tapi kalau datang utk bercuti memang best!

nuwairani ismail said...

kak ieda : sementara masih dlm mood honeymoon ni apa salahnya,...heheh

nuwairani ismail said...

kak nurul...hihih....blogging sambil wat keje...takleh nk taip panjang2 sbb tgh blur ni..takpe2, pasni kite cite panjang2 ek!

Norasikin said...

Kalau saya dapat sampai kat kaki gunung kinabalu pun dah rasa bersyukur sangat.

nuwairani ismail said...

hmm...insyaallah boleh sampai jugak tu nanti...

Wattie said...

Salam Nani,
Pemandangan yg sungguh mendamaikan, bilala akak nak dpt peluang ke sana...

nuwairani ismail said...

nani pon dah lama tak lalu sini sebenarnya...ni gmbr tahun 2009

Juwita Jamaludin said...

syok nya kalau dapat naik... nak ajak hubby gi la.. InsyaAllah

nuwairani ismail said...

bestnye kalau buat family trip ke sini...hihih....